Kandidatura za parlamentarne izbore - Ava Karabatić

 Poštovani građani/birači RH


Sa ponosom vas obavještavam da sam odlučila ponovno istupiti na političku scenu kandidaturom za parlamentarne izbore. Iskrenost mi je uvijek bila vrlina, zato sam i pobjeđivala u reality formatima, tako sam i s vama podjelila zašto sam bila u dužoj medijskoj pauzi. Za ljude koji ne znaju, iza mene je bio težak period borbe s alkoholizmom, bila sam na odvikavanju, i ne sramim se toga. Nisam krala, nisam nikom štetila, već samoj sebi. 


Već punih 7mjeseci nisam okusila ni kap alkohola, i osjećam se odlično, puna energije da se borim dalje. Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna provokativna žena, barokne osebujnosti, romantičarskih pogleda i kozmički slobodna. Ovim putem bih zamolila ostale zastupnike da priznaju da su u problemu alkoholizma, to nije nikakva sramota, jer ja i dok sam bila na rubu tog problema nisam radila neke stvari koje danas gledam na političkoj sceni i ne mogu vjerovati da se to zaista događa. Jedino logično objašnjenje je pijanstvo. Moj slogan ove godine je "otrijeznimo se!". Uskoro izbacujem i politički program.




Iako sam se već davno kandidirala za predsjedničke izbore i parlamentarne, suočila sam se s izazovom prikupljanja potpisa, jer iza sebe nisam imala nikog da me gura i podrži. I ove godine se borim sama, bez stranke iza sebe, ali moja strast i predanost nisu oslabile, već su samo dobile na snazi. Nikad mi nije bila namjera, niti sam blesava da mislim da mogu postati predsjednica, htjela sam samo sakupiti dovoljan broj glasova za kandidaturu da se mogu sučeljavati s političarima i da pokažem ljudima moju borbenu stranu, bez dlake na jeziku i da dobro razmisle za koga će glasati na parlamentarnim izborima za koje vjerujem da imam šanse. Vjerujem u snagu demokracije i u važnost uključivanja svih građana u politički proces. Hvala svima koji prave fb grupe podrške itd., ja ću se također angažirati na društvenim mrežama i idemo jako. Pratite novosti na mom instagramu, fb i tiktoku.


Moja kandidatura nije samo moj osobni izazov, već je to prilika da se glas svakog pojedinca čuje i da se zajednički radimo na stvaranju bolje budućnosti za sve nas. Uz vašu podršku i povjerenje, uvjerena sam da možemo postići velike stvari. 


Imam poruku i za ljude koji mene ne vole i ne podržavaju, koji me doživljavaju kao površnu glupavu starletu bez ikakvih kvaliteta osim reality drama. Gore vam ne može biti, jer već zadnje 4godine gledamo reality, jedan reality igrač više manje u saboru nebi bio nikakav big deal. Barem ćete gledati nešto lijepo, a ne one s "drobinama" šta očito samo znaju jesti i piti. 


Hvala vam na pažnji i podršci.


S poštovanjem,

Ava Karabatić


















Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

IZBORNI PROGRAM ZA PARLAMENTARNE IZBORE - AVA KARABATIĆ

GOLA - od pakla do ozdravljenja